Inschrijfomgeving

Leuk dat je interesse hebt voor de stadswoningen van De Groene Prins. Het verkoopproces verloopt online. Inschrijven voor je favoriete bouwnummer(s) kan digitaal via het formulier op deze website. Belangrijk dat je het formulier stap voor stap doorloopt en invult. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen. De benodigde verkoopdocumenten zijn online te bekijken; je vindt deze onder de knop ‘Verkoopdocumenten’.

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor een woning is het essentieel om alle stappen nauwgezet te doorlopen en je inschrijving tijdig in te dienen. Hieronder vind je de belangrijkste richtlijnen:

  • Vanaf donderdag 4 april 2024, 13.00 uur staat het online inschrijfformulier op de website voor je klaar.
  • In je account kun je het inschrijfformulier invullen en indienen. Je kunt hierbij direct een financiële check of een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ uploaden. 
  • Je kunt inschrijven op 1 of meer favoriete woningen. Om meer kans te maken om een woning toegewezen te krijgen, raden we je aan gebruik te maken van de mogelijkheid om meerdere bouwnummers aan te geven.
  • Tot uiterlijk woensdag 17 april 2024, 17.00 uur kun je het inschrijfformulier indienen.
  • Heb je je inschreven voor een woning dan ontvang je vanaf maandag 22 april bericht of je een woning toegewezen hebt gekregen.
  • Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen.
  • Bij het toewijzen van een woning waarbij meerdere kandidaten interesse hebben in hetzelfde bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check of, als je uit eigen middelen betaalt, een verklaring ‘aankoop uit eigen middelen’ heeft meegezonden. Het (laten) uitvoeren en meezenden van een financiële check kan dus in je voordeel werken.
  • Als hier meerdere kandidaten aan voldoen, dan beslist de ontwikkelaar uiteindelijk aan welke kandidaat de woning wordt toegewezen. De overige kandidaten worden op de reservelijst geplaatst en door de makelaars op de hoogte gehouden.
  • Na toewijzing volgt een gesprek met de makelaar.

Procedure

Het start verkoop evenement vindt plaats op vrijdag 5 april 2024 van 17.00 tot 19.00 op de projectlocatie. Vanaf donderdag 4 april 2024, 13.00 uur kun je al online inschrijven voor een woning in De Groene Prins.

Woensdag 17 april 2024, 17.00 uur moet het inschrijfformulier ingediend zijn.  Het moment van inschrijven speelt geen rol bij de toewijzing van de woningen. 

Het invullen en indienen van dit formulier is vrijblijvend en geeft geen recht op toewijzing van een woning.

Er mag 1 formulier per toekomstig huishouden ingediend worden.

Als alles helder is, klik dan op de knop ‘Inschrijfformulier’ en vul dit formulier stapsgewijs en volledig in. Als je nog vragen hebt of zaken zijn niet helemaal duidelijk, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de makelaars.