Stad aan zee

Van echte stedelingen tot natuurliefhebbers, van mensen die genieten van monumenten en historie tot enthousiastelingen van moderne architectuur en voorzieningen, in Den Haag is voor ieder wat wils. Geniet van het rijke voorzieningenaanbod in de directe omgeving, het wonen nabij het strand van Kijkduin en vele andere mooie plekken die deze woonomgeving rijk is.

Wonen in de Hofstad

Met eindeloos veel recreatiemogelijkheden profiteer je hier van alle voordelen die een grote stad te bieden heeft. Geniet van een mooie dag aan het strand, beleef de seizoenen in nabijgelegen bossen en parken of ga op onderzoek uit om de pareltjes uit de kunst, cultuur en architectuur te ontdekken. Bezoek de vele leuke winkelstraten die Den Haag rijk is, zoals de op een steenworp afstand gelegen winkelcentrum Savornin Lohmanplein, Appelstraat en Vlierboomstraat of ga een dag shoppen in het centrum.

Sporten doe je om de hoek

Door de hele stad vermaakt jong en oud zich in de vele musea en theaters, om daarna af te sluiten met een drankje op het terras. Ook op het gebied van sport is er van alles te doen. Van het sportcomplex recht tegenover De Groene Prins waar je onder meer kunt voetballen, turnen en handballen tot het zwembad, de sportschool en zelfs de spa verderop.